Body Scrub & Wraps bij Schoonheidssalon Beauty Therapy in Alkmaar

Verwen uzelf met een body scrub of wrap in onze schoonheidssalon. Onze behandelingen zijn ontspannend en hebben een verzorgende werking. Er is keuze uit diverse behandelingen. Op basis van uw persoonlijke voorkeur, huidtype en de conditie van uw huid kunnen wij u een passende behandeling adviseren.

 

Body Scrub en Body Wrap*

Wat is scrubben?
Scrubben is een manier om dode huidcellen op uw huid te verwijderen en een nieuwe, gezonde huid te onthullen. Het is een van de beste manieren. Er zijn twee soorten scrubs. De fysieke scrub en de chemische scrub.

Fysieke scrub – Wat zijn fysieke scrubs? Misschien bent u met enkele fysieke scrubs al bekend. Een washandje is een voorbeeld van een fysieke scrub, zo ook een body wash doordrenkt met scrubkorreltjes en een loofah. Bij een fysieke scrub worden de dode huidcellen verwijderd door middel van wrijving. De fysieke scrub en een scrubbende beweging zorgen voor het resultaat.

Chemische scrub – Bij een chemische scrub zorgt een chemische stof voor het verwijderen van de dode huidcellen. Chemische scrubs in reinigingsproducten zijn vaak gemaakt van milde zuren. Milde zuren werken door het oplossen van de kleefstof die de dode huidcellen met de rest van de cellen verbindt. Scrubben is één van de beste technieken die wordt gebruikt voor het oplossen van verschillende huidproblemen. Het is ook één van de middelen om een gezonde en stralende huid te krijgen.

Onzuivere huid

Als u een onzuivere huid hebt, kan regelmatig scrubben wonderen doen. Door te scrubben, verwijder u de dode huidcellen die zich op uw huid hebben opgestapeld. Hierdoor blijven de poriën schoon en wordt de kans op uitbraken verminderd. Zorg ervoor dat u een scrub gebruikt die bij uw huidtype past. Er zijn scrubs met kleine korreltjes en sommige bevatten microscrubs. Als u een gevoelige huid hebt, is een scrub met microscrubs ideaal, omdat het mild is voor de huid. Mensen met littekens die nog gevoelig zijn, kunnen het beste natuurlijke scrubs gebruiken, zoals joghurt, in plaats van chemische scrubs. Joghurt bevat melkzuur, een natuurlijk alpha-hydroxy zuur dat het scrubben ondersteunt en de huid glad maakt.

Donkere/rode plekjes na een uitbraak

Puistjes laten vaak rode of donkere plekken achter en deze blijven, zelfs nadat de uitbraak is verdwenen en geheeld. Scrubben kan deze plekjes helpen verbleken. Hoe meer u scrubt, hoe lichter deze plekjes zullen worden. Door te scrubben wordt het beschadigde weefsel op het huidoppervlak verwijderd, en de vorming van nieuw en gezond huidweefsel gestimuleerd.

Hyperpigmentatie

Heeft u bruine plekjes op uw huid? Leeftijd, zwangerschap, hormonale veranderingen en genetica kunnen hyperpigmentatie veroorzaken, wat resulteert in bruine plekjes op de huid. Naarmate u ouder wordt, gaan deze bruine plekjes meer opvallen. Scrubben breekt de gepigmenteerde cellen en laat ze na verloop van tijd vervagen. Als u dit proces wilt versnellen, moet u scrubben en vervolgens een product gebruiken dat de huid oplicht.

Wij adviseren u graag!

 

Scrubs

Body scrub (60 min) €79,50 Afspraak Maken
Rug scrub (30 min) €45,00 Afspraak Maken

Wrap

Body wrap-slimming (60 min)
Deze behandeling is puur om slank te worden, we gebruiken een manuel methode om uw huid goed te stimuleren, het cocoon lichaamspak is gecombineerd met essential slimming care 24. Toning cream – verstevigend, striae.  Reshaping cream – buik (tummy),taille en armen. Slimming activator om het beste resultaat te krijgen. €70,00 Afspraak Maken